Commissies

Ga naar:
– Acquisitiecommissie
– Eerstejaarscommissie
– Feestcommissie
– Jaarboekcommissie
– Journalcommissie
– Kampcommissie

– Kunst & Cultuurcommissie
– Reiscommissie

Ben jij op zoek naar dat beetje extra tijdens je studie? Gezelligheid, mensen leren kennen, of misschien zelfs jezelf verdiepen in bepaalde onderwerpen tijdens je studie? Dan is je aanmelden voor een Tanuki commissie een van de beste dingen die je kan doen. Je leert mensen kennen, zowel ouderejaars als jongerejaars, en jezelf verdiepen in dingen die je zelf écht leuk vindt. De perfecte aanvulling op je studie Japans of Koreaans. Je kan leren schrijven in de Journalcommissie, concerten bezoeken met de Kunst & Cultuurcommissie en zelfs naar Japan óf Korea reizen met de Reiscommissie. Wil jij je aanmelden voor een van de commissies? Stuur dan een mailtje naar de desbetreffende commissie; de e-mailadressen vind je hier.Acquisitiecommissie
De hoofdtaak van de acquisitiecommissie is het organiseren van het jaarlijkse career-event: de Japan Company Day. Ze onderhouden contacten met deelnemende bedrijven, organiseren het hele evenement van de grond af en verzorgen de inschrijving van deelnemers.

AngeliqueArdjoen SanderBreeuwer LauraNoordermeer
Voorzitter
Angelique Ardjoen
Secretaris
Sander Breeuwer
Laura Noordermeer


Eerstejaarscommissie
De eerstejaarscommissie vormt een brug tussen de eerstejaarsstudenten, de studie en de ouderejaarsstudenten. De commissievoorzitter is de Assessor Eerstejaars en vertegenwoordigt ook de eerstejaarsstudenten in het verenigingsbestuur. Deze commissie organiseert evenementen voor de eerstejaars als de ouderdag. Deze commissie heeft veel vrijheid van invulling en elk jaar worden weer verschillende evenementen speciaal voor de eerstejaars georganiseerd.

RobinVanVliet AnneZwart  ChirenyDeGroot MerelDeWit
Voorzitter
Robin van Vliet
Secretaris
Anne Zwart
Chireny de Groot
Merel de Wit


Feestcommissie
Feestûh! Het is 3 keer per semester geweldig feest bij Tanuki, maar die feesten komen niet uit de lucht vallen. De feestcommissie is één van de meest actieve commissies binnen de vereniging. Zoals de naam al doet voorstellen is deze commissie opgericht voor de organisatie van de feesten van de vereniging. De commissie regelt alles met betrekking tot de feesten; van thema tot locatie tot zelfs de muziek.

 Fleurtje Meijer JoosjeSmit DirkMuizelaar JuliaHeling
Voorzitter
Fleurtje Meijer
Secretaris
Joosje Smit
 Dirk Muizelaar  Julia Heling
JuulVanDenBulk MaartenRutte MatejSimic MeikoVanBerge
 Juul van den Bulk Maarten Rutte Matej Simic Meiko van Berge


Jaarboekcommissie
De jaarboekcommissie heeft als taak om alle prachtige momenten van Tanuki vast te leggen. Om ervoor te zorgen dat jouw studiejaar onvergetelijk zal worden, wordt daarom ieder jaar een mooi jaarboek samengesteld. Hierin vind je het smoelenboek, verslagen van Tanuki activiteiten van het afgelopen jaar, interviews met studenten en docenten, maar er kan natuurlijk zoveel meer bij! Als jaarboekco-lid kan je de opmaak, het design en de inhoud van het jaarboek helemaal zelf bepalen. Dus als je ergens je creativiteit kwijt wil, dan past de jaarboekcommissie zeker bij jou!

AmberTrijssenaar JiskeAngenent BramMeens
Voorzitter
Amber Trijssenaar
Secretaris
Jiske Angenent
Bram Meens
EvanMutter Sanne van de Haar SuzanneKlok
Evan Mutter
Sanne van de Haar
Suzanne Klok


Journalcommissie
De TaTanukiki is in de handen van de vorige hoofdredacteuren uitgegroeid tot een fenomeen op zich. Met respondenten uit Japan en Korea, diepe stukken over studie-gerelateerde onderwerpen en een blik op de vereniging is dit blad geliefd door studenten en docenten. Het verenigingsblad heeft inmiddels een oplage van in de honderden stuks en heeft alleen nog verbetering op het oog. Met de vrijheid om te schrijven over de onderwerpen die jou interesseren is de Journalcommissie ideaal om met een geldig excuus je volledig te verdiepen in jouw interesses. Doe onderzoek, neem interviews af of bespioneer de celebrities in het Arsenaal, je mag het zelf bepalen.

LisaLe HanneliekeSoppe YefthaLeising Ferdi van Ingen
Voorzitter
Lisa Le
Secretaris
Hannelieke Soppe
Eindredacteur
Yeftha Leising
Ferdi van Ingen
Jerry da Costa Joachim van der Pol MilanBoon SanderBreeuwer
Jerry da Costa
Joachim van der Pol
Milan Boon
Sander Breeuwer


Kampcommissie
Elk begin van het jaar starten wij bij Tanuki met het Tanuki eerstejaarskamp. En elk jaar is het weer geweldig gezellig. De kampcommissie heeft de belangrijke taak van het organiseren van het eerstejaarskamp waar de Tanuki senpai & kouhai en seonbae & hoobae elkaar op een gezellige manier leren kennen. Ben jij op het kamp geweest en denk jij dat jij het volgend jaar nóg beter kan doen? Dan is de kampcommissie voor jou weggelegd.

 Jerry da Costa EsraVanDenBos KrisVanDerKlaauw
Voorzitter
Jerry da Costa
Secretaris
Esra van den Bos
Penningmeester
Kris van der Klaauw
JiskeAngenent  MaartjeLankreijer SuzanneKlok
Jiske Angenent
Maartje Lankreijer
Suzanne Klok


Kunst & Cultuurcommissie
Een van de meest gezellige commissies binnen de vereniging, de kunst & cultuurcommissie organiseren filmavonden, uitstapjes naar musea en zelfs concerten. Gezellig met andere Tanukianen in het Lipsius tot laat een Koreaanse of Japanse film kijken, naar een visual kei concert gaan omdat het kan of naar een samuraizwaarden exhibitie gaan, je doet het allemaal met de kunst en cultuurcommissie.

SuzanneKlok JessicaNieman MaartjeLankreijer AnnemiekSluijs
Voorzitter
Suzanne Klok
Secretaris
Jessica Nieman
Maartje Lankreijer
Annemiek Sluijs


Reiscommissie
Heb je tot nu toe niet de kans gekregen om naar het Verre Oosten te reizen, terwijl je dat al heel lang wil? Of ben je er juist al geweest, maar wil je dit keer alles met een leuke groep bezichtigen? De reiscommissie organiseert elk jaar een kleine reis binnen Europa en twee grote reizen naar Japan en Korea. Dit geeft de mogelijkheid aan Tanukianen om voor wat minder, en natuurlijk veel gezelliger, het buitenland te zien. In Zuid-Korea zingen we ons hart uit in de Noraebang en grillen we ons eigen Bulgogi met de Korean Barbecue in Hongdae. Of we gaan met z’n allen naar de Nomihoudai om vervolgens los te gaan in een Karaoke bar. In zowel Japan als Korea kan het, en met de reiscommissie kan jij het ook! Geef je op voor de reizen en kijk alvast uit naar de vakanties! 

AngeliqueArdjoen Sanne van de Haar EsterDeRuijter LauraNoordermeer
Voorzitter
Angelique Ardjoen
Secretaris
Sanne van de Haar
 Ester de Ruijter  Laura Noordermeer
MaartenRutte ManonDeBoer NinaSteenmetz ZenoZonneveldt
 Maarten Rutte  Manon de Boer  Nina Steenmetz Zeno Zonneveldt